• Bouwbedrijf v/d Sanden
  • Bouwbedrijf v/d Sanden
  • Bouwbedrijf v/d Sanden
  • Bouwbedrijf v/d Sanden
  • Bouwbedrijf v/d Sanden
  • Bouwbedrijf v/d Sanden

Verbouwen en renoveren

Renovatie en onderhoud

Bouwbedrijf v/d Sanden uit Huijbergen is gespecialiseerd in de renovatie en verbouwing van woningen, met een bijzonder specialisme in het renoveren van monumentale panden. Zo verzorgen wij het plaatsen van kozijnen, plafonds, daken, muren, bekabeling, ramen, deuren en trappen. Op deze elementen van uw woning verrichten wij ook onderhoud, op de momenten dat dit wenselijk is.

Ook wordt u geholpen bij dakreparaties, dakrenovaties, elektrotechnische installaties en gasinstallaties. Alle werkzaamheden daaromtrent gebeuren op vakkundig en veilige wijze. Voor elke opdracht die direct betrekking heeft op verbouwen en renoveren kunt u bij ons terecht. Kort gezegd zijn wij er voor u van alles vanaf de fundering tot het opleveren van de sleutel na het volbrengen van de werkzaamheden.

Restauratie

Monumentale panden zijn bij ons in goede handen, hierin hebben wij ons namelijk gespecialiseerd. U kunt hierbij denken aan oude molens en boerderijen die gerestaureerd moeten worden. Wij verrichten zorgvuldige werkzaamheden aan panden die speciaal onderhoud nodig hebben. Daarbij zorgen wij niet alleen voor een zorgvuldige werkwijze, maar ook voor het behoud van het authentieke karakter van het betreffende pand.

De werkzaamheden kunnen bestaan uit restauratie van daken, trappen, vloeren, deuren en kozijnen. Ook kan het buitenwerk van het pand geheel worden gerestaureerd. Het buitenwerk wordt weer geheel intact gemaakt, zonder dat het iets van de karakteristieke uitstraling verliest.

Indien uw interesse is gewekt, neemt u dan gerust contact op om vrijblijvend de mogelijkheden te bespreken.

Renoveren, verbouwen en nieuwbouw

Het verschil tussen verbouwen en renoveren is niet altijd voor iedereen duidelijk, dit kan voor verwarring zorgen. Daarom leest u hieronder enige toelichting, waarin de verschillen worden aangegeven. Zo weet u precies waarmee Bouwbedrijf v/d Sanden u kan helpen.

Renoveren

Men spreekt van renoveren bij het aanpassen, vernieuwen of verbouwen van een bestaand pand. Renoveren heeft als doel om een pand bruikbaar te maken om in te wonen en te werken, en het pand te laten voldoen aan de eisen van tegenwoordig. Deze eisen kunnen betrekking hebben op het gebied van praktische indeling of comfort, maar ook op het gebied van veiligheid.

Zo kan het bijvoorbeeld zijn dat u in het bezit van een pand waarbij een verbouwing noodzakelijk is om erin te kunnen wonen. De werkzaamheden die u hierbij zelf verricht of laat uitvoeren door een bouwbedrijf, vallen onder renovatiewerkzaamheden. Bouwbedrijf v/d Sanden te Huijbergen helpt u graag en verricht werkzaamheden aan uw pand die voldoen aan alle eisen en invulling geven aan uw wensen voor het pand.

Nieuwbouw

Bij nieuwbouw is sprake van een nieuw te bouwen object. Dit kan bijvoorbeeld een nieuw huis zijn, een tuinhuis, een nieuwe garage of een nieuwe keuken in uw huis. Bij nieuwbouw gaat het altijd om het realiseren van een nieuw object, dus niet het aanpassen van een bestaand object. Bouwbedrijf v/d Sanden te Huijbergen beschikt over ruim 20 jaar ervaring en heeft de juiste mensen voor al uw nieuwbouwprojecten. Als u een afspraak met ons maakt, bespreken we uitvoerig en volledig vrijblijvend uw wensen en de mogelijkheden die wij bieden om deze wensen te vervullen.

Verbouwen

Er is bijvoorbeeld sprake van verbouwen bij het uitbreken van muren om ruimte te maken tussen kamers, het uitbreiden van de zolderruimte of het vernieuwen van uw keuken. Soms weet u niet precies wat u moet verbouwen of hoe u dat wilt aanpakken. Bouwbedrijf v/d Sanden te Huijbergen helpt u hier uitstekend bij en geeft u advies dat aansluit op uw wensen en uw budget. Dit advies zorgt ervoor dat de verbouwing een resultaat oplevert waar u gedurende vele jaren van kunt profiteren.

Wilt u meer informatie ontvangen, of wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem via de website contact op voor meer informatie, of bel naar 06 532 603 10.


Bouwbedrijf v/d Sanden

Adres:
Bergsestraat 46
4635 RD Huijbergen


M: 06 532 603 10
T: 0164 64 60 70
E: info@bouwbedrijfvdsanden.nl

Snel Contact

06 - 532 603 10 CONTACT

Social Media


Fundeon, kenniscentrum voor bouw en infra BouwGarant is hét keurmerk in de bouw.