• Bouwbedrijf v/d Sanden
  • Bouwbedrijf v/d Sanden
  • Bouwbedrijf v/d Sanden
  • Bouwbedrijf v/d Sanden
  • Bouwbedrijf v/d Sanden
  • Bouwbedrijf v/d Sanden

Bijna 20 jaar ervaring in de bouw en renovatie

Bouwbedrijf v/d Sanden is op het gebied van verbouwingen en renovaties al jaren een begrip in Huijbergen en omstreken. Het bedrijf is kleinschalig begonnen in 1995. Sindsdien hebben we veel ervaring opgedaan, beschikken we over hoogwaardige apparatuur en zijn grote stappen vooruit gemaakt. In Huijbergen en de gehele regio zijn wij een erkend en gerenommeerd bouwbedrijf voor grote en kleine verbouwings- en renovatieprojecten.

Professionele aanpak renovatie en verbouwing

Bouwbedrijf v/d Sanden werkt met professionele apparatuur en gereedschap, zoals het een professioneel bouwbedrijf betaamt. Wij beschikken over de juiste kennis en ervaring en het door de jaren heen verworven vakmanschap om uw bouwopdracht vakkundig te realiseren. Om een geweldig resultaat te behalen bundelen wij de krachten met ervaren partners, die over uitgebreide expertise beschikken op verschillende vlakken. Voor elke klus worden de juiste partners ingezet, zodat het resultaat aan de hoogst mogelijke kwaliteitseisen zal voldoen.

Bouwbedrijf v/d Sanden is aangesloten bij branchevereniging BouwGarant en is een erkend leerbedrijf. Neem contact op voor meer informatie.

Keurmerk BouwGarant

BouwGarant is hét keurmerk in de bouw.

BouwGarant is het grootste keurmerk in de bouw van Nederland. Op dit moment zijn 1700 bouwbedrijven aangesloten bij BouwGarant. Alle aangesloten bedrijven worden periodiek getoetst om te blijven voldoen aan de eisen op het gebied van kwaliteit, betrouwbaarheid en vakmanschap.

Erkend leer- en bouwbedrijf

Fundeon, kenniscentrum voor bouw en infra

De beroepspraktijk in de vorm van een leerbaan of stage is een belangrijk onderdeel op de middelbare school. Jongeren leren bij een erkend leerbedrijf het vak in de praktijk. Fundeon erkent bouwbedrijven als leerbedrijf in de bouwsector.


Bouwbedrijf v/d Sanden

Adres:
Bergsestraat 46
4635 RD Huijbergen


M: 06 532 603 10
T: 0164 64 60 70
E: info@bouwbedrijfvdsanden.nl

Snel Contact

06 - 532 603 10 CONTACT

Social Media


Fundeon, kenniscentrum voor bouw en infra BouwGarant is hét keurmerk in de bouw.